Niewste blog posts
Top
Image Alt

Nieuw Zeelandse cadeau ideeën voor de feestdagen

Cadeau ideeën voor de feestdagen

Nieuw Zeelandse cadeau ideeën voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en het zal deze keer op bijzondere manier gevierd moeten worden. Zoals het er nu naar uitziet mogen we niet met veel mensen samenkomen en moet het dus op afstand gevierd worden. Dit is lastig en niet zoals we het willen, maar gelukkig hebben we genoeg programma’s zoals Skype en Zoom waardoor we de familie en vrienden toch nog kunnen zien. Ga jij cadeaus kopen voor iemand die van Nieuw Zeeland houdt of er van plan is heen te gaan zodra het weer mag? Of ben jij dat zelf en ben je op zoek naar iets wat je op je verlanglijstje kan zetten? Daarvoor heb ik wat cadeau ideeën op een rijtje gezet. 

Geef een ervaring

Wat is nou leuker dan een ervaring geven? Ik snap dat het nu wat lastig gaat aangezien we niet kunnen reizen en veel activiteiten stil liggen. Maar via Get Your Guide kan je een waardebon geven waarmee hij of zij zelf kan bepalen aan welke activiteit ze het aan uit willen geven. Hierbij kunnen ze kiezen uit ontzettend veel activiteiten in Nieuw Zeeland, maar ook in Nederland en heel veel meer landen. Neem hier een kijkje naar de activiteiten op Get Your Guide.

(Canvas) schilderijen

Nieuw Zeeland is zo’n prachtig land vol met geweldige natuur, leuke steden en een indrukwekkende cultuur. Als jij, of iemand die je kent, er net zo van houdt als ik, is een leuk schilderij misschien een tof cadeautje. Zo breng je een beetje van Nieuw Zeeland in huis.

Bekijk ook deze bestemmingen

Puzzels

Puzzelen is ook een stuk populairder sinds begin dit jaar. Puzzelen is erg leuk, maar het is ook nog eens heel goed voor je mentale gezondheid. Volgens neuropsycholoog Erik Scherder helpt puzzelen om de hersenen actief te houden. Ook zou je er minder stress van krijgen, beter kunnen leren en kan je er dingen door los laten. Daarnaast krijg je ook nog eens een sterk gevoel van voldoening als je eindelijk het stukje hebt gevonden waar je al een tijd naar op zoek was. Genoeg redenen om te gaan puzzelen dus! Zie hieronder wat Nieuw Zeeland geïnspireerde puzzels.

Boeken

Lezen doen we nu veel meer, nu we veel thuis zijn. Uiteraard zijn er behoorlijk wat reisboeken zoals de Lonely Planet en Marco Polo. Maar er is nu ook een populair trilogy op de markt die zich in Nieuw Zeeland afspeelt. De boeken zijn van de schrijfster Sarah Lark, een Duitste schrijver die inmiddels al vijf boeken heeft geschreven die zich (deels) in Nieuw Zeeland afspelen. De populaire serie heet “In the land of the Long White Cloud” (in het Nederlands “Het land van belofte”). Zie hieronder een aantal boeken suggesties.

Films

In mijn blog over films opgenomen in Nieuw Zeeland praat ik uitgebreid over meerdere films die in Nieuw Zeeland zijn opgenomen. Geef één van deze films als cadeau om een avondje van het prachtige Nieuw Zeeland te genieten.

Gadgets voor op reis

Als je iemand kent die op reis gaat naar Nieuw Zeeland, zijn handige reisgadgets misschien een goed idee. Ik heb een paklijst voor Nieuw Zeeland gemaakt waarin allemaal suggesties staan, maar hieronder zie je nog een paar leuke/ handige cadeau tips.

ReizenReizen

Post a Comment

You don't have permission to register