Niewste blog posts
Top
Waitomo cave excursies

Excursies in Nieuw Zeeland

Excursies Noordereiland

Auckland Nieuw Zeeland

Sky tower – Auckland

De Sky tower is het hoogste gebouw van Nieuw Zeeland, op wel liefst 328 meter hoog. Dit entreeticket geeft je toegang tot maar liefst 3 kijkplatforms met de hoogste op een hoogte van 220 meter. Bewonder de stad en de omgeving met 360 graden uitzicht. Vind je het leuk om op zo’n hoogte een hapje te eten? Dat kan ook, er zijn 3 eetgelegenheden in de toren.

Meer informatie

Skywalk Auckland
Northlands Nieuw Zeeland

klik op de afbeelding om te vergroten

Cape Reinga & 90 mile beach – Bay of Islands

Deze excursie begint in Pahia en duurt een volle dag, je zal de volgende vier bezienswaardigheden aandoen. Je zal eerst naar Cape Reinga gaan, het noordelijkste punt van Nieuw Zeeland. 90 mile beach word aangedaan, hier kan je met de auto over het strand rijden. In Te Paki Sand Dunes kan je sandboarden en ook het Kauri-bos wordt bezocht, dit is een eeuwenoud prachtig bos.

Meer informatie

Sandboarding Northlands Nieuw Zeeland
Bay of Plenty Nieuw Zeeland

White island vulkaan helicopter tocht – Bay of Plenty

Deze helicopter tocht brengt je dichtbij één van de actiefste vulkanen van Nieuw Zeeland, de Whakaari/White Island vulkaan. Deze vulkaan ligt op een eiland in de buurt van de Bay of Plenty. Tijdens deze vlucht zal je naast mooie fotomomenten ook veel leren van de lokale gids.

 

Meer informatie

White Island Bay of Plenty
Hawke's Bay Nieuw Zeeland

Dag trip Cape Kidnappers – Hawke’s Bay

Cape Kidnappers is de ideale plek om vogels te bekijken want hier bevindt zich de grootste en meest toegankelijke Jan-van-Gent kolonie ter wereld. De weg ernaar toe is ook mooi, het gaat langs een ruige kustlijn. Tijdens deze tour zal een lokale gids je vertellen over de Maori legendes in deze buurt en over de plekken die je onderweg tegen komt.

Meer informatie

Cape Kidnappers Nieuw Zeeland
Rotorua Nieuw Zeeland

Wai-O-Tapu –  Rotorua

De geothermische activiteiten zie (en ruik) je overal in de buurt van Rotorua. Wai-O-Tapu is echter de beste plek om dit in al z’n glorie te zien en erover te leren. Wai-O-Tapu is een thermisch wonderland met geisers, een modderpoel en een groot geothermisch park. Dit wordt gezien als de meest kleurrijke en meest veelzijdige geothermische attractie van Nieuw Zeeland

Meer informatie

Rotorua Wai-O-Tapu
Taupo Nieuw Zeeland

Maori rotsgravures zeiltocht – Taupo

Neem een zeiltocht naar de indrukwekkende Maori rotsgravures, die alleen te bereiken zijn via het water. Deze rotsgravures zijn in 1967 gecreëerd door een meesterbeeldhouwer en het is tegenwoordig een populaire bezienswaardigheid. Geniet ondertussen van het varen op lake Taupo en de prachtige uitzichten die daarbij horen. Als je een avondtour doet kan je genieten van een biertje of wijntje aan boord.

Meer informatie

Lake Taupo nieuw zeeland
Coromandel Nieuw Zeeland

Hot Water beach & Cathedral cove – The Coromandel

Heb je niet je eigen vervoer of ga je liever op een georganiseerde tour? Deze excursie breng je langs alle highlights van the Coromandel. Zo bezoek je onder andere Hot Water Beach waar je je eigen warmwaterbad kan graven, de gidsen zullen er voor zorgen dat je een goeie plek hebt en ook zullen ze scheppen mee nemen. Ook bezoek je de bekende Cathedral Cove voor een prachtig uitzicht.

Meer informatie

Cathedral cove, Coromandel
Wellington Nieuw Zeeland

Zealandia avond tour – Wellington

Ga op zoek naar de kiwi en andere zeldzame inheemse dieren tijdens deze avond tour in Zealandia. Leer over de geschiedenis van de Nieuw Zeelandse diersoorten en natuur, de huidige inheemse dieren en over de inspanningen van Zealandia om deze diersoorten te behouden.

Meer informatie

Kiwi vogel Nieuw Zeeland

Excursies Zuidereiland

Abel Tasman Nieuw Zeeland

Abel Tasman Cruise

Geniet je graag van een prachtig uitzicht terwijl je lekker relaxed? Dan is deze tour iets voor jou! Deze tour brengt je langs prachtige gebieden en bezienswaardigheden zoals de Split Apple Rock en het Anchorage strand. Ook is het mogelijk om te zwemmen en de grotten in Anchorage te bezoeken. Lunch is inbegrepen.

Meer informatie

Abel Tasman Cruise
Akaroa Nieuw Zeeland

Met dolfijnen zwemmen – Akaroa (Christchurch)

Op anderhalf uur rijden vanuit Christchurch ligt Akaroa, waar je kan zwemmen met de zeldzame, mooie en wilde Hector dolfijnen in een beschermde haven. De deskundige gidsen zullen je alles vertellen over hoe je zorgvuldig en veilig met ze kan zwemmen. Als je liever niet gaat zwemmen, kan je ook gewoon vanaf de boot mee genieten.

Meer informatie

Zwemmen met dolfijnen Akaroa
Dunedin Nieuw Zeeland

Dunedin & Otago peninsula hoogtepunten  – Dunedin

Deze excursie brengt je langs alle hoogtepunten van Dunedin en de Otago Peninsula. Zo zal je de botanische tuin en Baldwin street bezoeken en op de Otago Peninsula wilde dieren spotten en het Albatros centrum bezoeken. Ook zal je een natuurcruise van een uur maken waar je meer kan leren over de zeedieren en het landschap.

Meer informatie

Penguin Otago Peninsula, Dunedin
Marlborough Nieuw Zeeland

Wijn proeven – Marlborough

Marlborough is één van de bekendste wijngebieden in Nieuw Zeeland, hier komt maar liefst 84% van de Sauvignon Blanc druiven van Nieuw Zeeland vandaan. Ook kan je in dit gebied genieten van Pinot Noirs, Rieslings en Chardonnays. Deze tour brengt je langs meerdere wijngaarden zodat je al deze wijnen kan proeven, maar ook minder bekende wijnsoorten uit het gebied. Ook heb je de kans om olijven, fudge en verschillende likeuren te proeven.

Meer informatie

Wijngaarden Blenheim
Queenstown Nieuw Zeeland

Bungeejump – Queenstown

De AJ Hackett bungee jumpen bevind zich bovenaan de skyline gondola, waar je een waanzinnig uitzicht over Queenstown hebt. Spring van een platform op 400 meter hoog. Neem een aanloop, duik of spring, het kan hier allemaal. Vooraf kan je bepalen of je er foto’s of film materiaal bij wilt en na afloop krijg je een welverdiend Bungeejump shirt.

Meer informatie

Bungee jumpen Queenstown Nieuw Zeeland
West Coast Nieuw Zeeland

Wandeltocht en helikoptervlucht – Franz Josef Glacier

Franz Josef is één van de twee makkelijkst bereikbare gletsjers in Nieuw Zeeland en deze tour geeft je de ultieme ervaring! Eerst word je met een helikopter naar de top van de gletsjer gebracht, waarna je genoeg tijd hebt om rond te kijken en alles op je in te nemen. Bovenaan kan je enkele van de hoogste toppen van Nieuw Zeeland zien.

Meer informatie

Franz Josef excursie
You don't have permission to register